2 Ekim 2015 Cuma

WHAFF REWARDS PARA KAZANMA WİN MONEY HOW TO WİN MONEY WHAFF

WHAFF REWARDS PARA KAZANMA WİN MONEY HOW TO WİN MONEY WHAFF

Merhaba arkadaşlar bugün size WHAFF REWARDS tan nasıl para kazanılır onu öğretmeye çalışacağım.

Whaff Rewards gerçekten güvenilir bir uygulama sizden istediği görevleri yerine getirerek , örneğin oyun yükle ve çalıştır gibi görevleri yerine getirerek para kazanmanızı sağlıyor.Ben ilk ödememi almış bulunmaktayım 10 Dolar çektim ve yaklaşık 30 küsür TL para kazandım bir haftada hem de ..

Şimdi size nasıl para kazanacağınızı göstereceğim ; 

1. Öncelikle uygulamayı Google Play Store den kolaylıkla indirip kurabilirsiniz.Whaff Rewards yazıp uygulamayı indirin ve çalıştırın.


2.Daha sonra uygulamanın sağ üst köşesinde facebook ile giriş yapın . Merak etmeyin hiçbir sıkıntısı yok.

3. Veee davet kodu ..Evet arkadaşlar davet kodu denen bir şey var ve oraya sizi bu uygulamayı öneren arkadaşınız kodunu giriyorsunuz . Neden demeyin ! Çünkü , bu kodla hem siz hem de arkadaşınız kazanacak hem de 0.30 dolar .. az demeyin yaklaşık 1 TL ve size hoşgeldin bonusu 0.20 dolar verecek toplam 0.50 dolarla başlamak hiç de fena değil..

4.Sizden ricam emeğe saygı olarak o kod yerine benim size vereceğim kodu girmeniz hem siz kazanın hem de ben :) 

5. Davet koduna : CA66856  girerseniz hem siz kazanırsınız hem de ben. Emeğe saygı olarak sizden rica ediyorum. Hiç girmezseniz siz de kazanmadan başlayacaksınız yani ne gerek var demi girmemeye .. Kodu gir ve hemen başla kazanmaya :) 

Eğer illegal yollardan uygulamayı kullanırsanız mesela yurt dışından bağlanmaya kalkarsanız hemen bannlanırsınız arkadaşlar sakın denemeyin ..

Düzgün bir şekilde görevleri yerine getirirseniz bir ayda yaklaşık 100 TL bile kazanma şansınız var en kötü 50 TL kananırsınız emin olun .. 50 TL hiç de fena bir para değil . 100 TL zaten harika bence !!! :) 

Anlamayan arkadaşlar için video da hazırladım buyrun izleyin ve kazanın :) 

Haa unutmadan davet koduna CA66856 yazıyorsunuz :)










15 yorum:

  1. Gabile Mobil Bu kadar Köklü tarihi olan İstanbulun bundan sonra birde sohbet sitesi açılmıştır.Tamamen İstanbullu hemşerilerimizin içerisinde bulunduğu sitemizde muhtelif semtlerden yüzlerce insanla tanışıp yeni arkadaşlıklar sağlayabilirsiniz.Kim bilir belkide semtinizin insanlarıyla tanışabilirsiniz.İstanbul sohbet Siteleri ve Gabile üstünden sizlerle bahsetmek yerine bekleyen binlerce insanla doyasıya tek sohbete hazırmısınız ?

    YanıtlaSil
  2. Club Gabile Valve, Steam program başlatıcısı/mağazasına yerleşik olarak ilerlettiği sohbet özelliği yerine tek seneden kısa bir müddet evvel devasa tek düzeltme gerçekleştirmişti.
    Firmanın sohbet kümeleri ve GIF gibi gömülü basın gibi günümüzün sohbet standartlarına odaklanması, Discoard’a kaybettiği kullanıcı geri almaya yönelik tek ismim olarak görüldü.
    Nitekim lazımdı de, çünkü Steam kullanıcı sohbet aracını kullanma noktasında Steam’in hizmetini kullanmaktan epey uzaktı.
    Masaüstü yerine ilerlettiği Steam sohbet aracını Gabile Club platforma da uyarlayan Valve, yaptığı ilân da bu gün bakımından iOS ve Android platformlarda programın kullanıma sunulduğu verisini paylaştı.

    YanıtlaSil
  3. gabile giris yap Sohbet kurabilirler.Geçmiş dönemde birçok örneklerini gördüğümüz sohbet Siteleri üstünden tanışan karşı cinslerin evliliklerine çokca tanık olmuşturuz.Bizlerin en fazla seçenek ettiğimiz ve rahatlıkla iletişime geçebilirlik itibariyle sohbet Siteleri bizler yerine hep ehemmiyetli meydana gelmiştir.Yapılan Tetkiklerin bizlere sohbet ve sohbet Sayfalarına olan ilginin ne kadar ciddi tek boyutta olduğunun somut örneğidir. gabile giris yap
    En devasa etkileşim araçı sohbet etmektir.İnsanların tek gereksinim duydukları şeydir karşısında onu dinleyen birilerinin olması ve konuşması,bunun içerisinde daimi arayış içerisinde olurlar.Bunu bazı durumlarda yanımızdaki şahıslarla ya da sohbet ücretsiz ortamındaki sohbet siteleri üstünden inşa etmeyi seçenek ederiz.

    YanıtlaSil
  4. Mobil Gabile Fransa mobil sohbet kanalımızda çevrimiçi başka bir deyişle çevrimiçi djlerimizden sevdiklerinize şarkılar Hediye edebilir mesajınızı Radyomuzda yayınlaya bilirsiniz dilerseniz oyun odalarına katılıp tek birinden değişik oyunlarla güzel zaman geçire biliyorsunuz üstelik bütün bu aktiviteleri sonsuz kullanıcıları düzeyli odalarımızda gerçekleştirmeniz defa basit hayal gibi değil mi anlattıklarımız fakat Mobil Gabile şunlar hayal değil sizlere fiyatsız verdiğimiz hizmetlerden alelacele yararlana bilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Gay Sohbet gelin burada güzel tek muhabbet sitesi sunalım sizlere vede en iyi şeklinde kalifiye tek muhabbet sitesi sağlıyalım, bu server aylardan ardından açıktır ve birçok şahıs hatalı yapmıştır fakat yılmadık yılmıcazda, yanlızca istediğimiz yanlarımızda dayanıklı kişiler olsun, teknoloji ilerledi biliyorsunuz, ve bizlerde bu teknolojie ayak uydurmak yerine elimizden geleni yaptık ve nihai düzenek olan, hem internet muhabbet hemde Mobil sohbet yerine güzel tek düzenek oluşturduk Resimli muhabbet anadolu Gay Sohbet ajansı sebep oluyor dedğinizi duyar gibiyim, şimdi şu şekilde dostlar para ödemeden kaydedebilirsiniz

    YanıtlaSil
  6. Gabile Sohbet ailemizin tek parçası olabilirsiniz. IRCAsk Mobil Ahenkli mobil sohbet mobil sohbet Siteleri, mobil sohbet mobil sohbet yapılabilen ortamı haricinde kullanıcılarına işlek çevrimiçi sohbet ücretsiz radyo dinleme hizmeti ile mobil sohbet mobil sohbet yapar iken beğendiği ve sevdiği sanatcıları dinleme ortamı sunarken, oyun ve eğlenmek kanalları ile kullanıcıların bilgilerini tazeleme, süratli düsünme, süratli klavye tüketimi gibi kişilerin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda Gabile Sohbet bulunarak, konuşma ve hitabet becerilerini geliştirme, etkileşim kurma yeteneklerini arttırma konularında düzeyli, kalifiye, fiyatsız ve parasız hizmetlerine kesintisiz devam edecektir.

    YanıtlaSil
  7. Chat Siteleri Sunucumuzdaki yetki sahibi arkadaşlarımız, sohbetlerin düzeyli tek akışta devam ettirilmesi ve henüz emin tek bölge sunmak yerine takibi elden bırakmıyorlar. Sizlerin heves ve taleplerini göz önünde bulundurarak en iyi hizmeti sunabilcek yerine sürat kesmeden çalışıyoruz. Birbirinden değişik chat odalarına para ödemeden sağlamak yapılabilir, sohbetin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.Diyalog ve chat kanallarımızda başka kullanıcılarımız eşliğinde ortak tek mevzu belirleyebilir, kararlaştırdığınız Chat Siteleri mevzu üstünde tartışabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Gay Sohbet parasız chat sitelerindeyiz, kim bilir yeni dostluklar yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar belkide yeni aşklara yelken açma şansınız burada defa yüksek, haydi gelin kalifiye chat sitesinde özgürce chat yapalım, kadın bay şahıslarla chat edelim, ve sizlere en iyi şeklinde chat odaları sitesinde çağrı ediyoruz, Gay Sohbet Mobil sohbet Vasıtası ile birçok akıllı cep telefonlarınızdan tabletlerinizden bilgisayarlarınızdan süratli emin tek biçimde sağlamak edinebilirsiniz, Sizi aramızda görmek istiyoruz

    YanıtlaSil
  9. Çok sayıda yenilikleri ile sizler ile olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin En kalifiye en kalifiye mobil sohbet sitesi durumuna gelen ve günden güne ismi yayilan ve tutulan tek mobil sohbet sitesi olan Live Sohbet milyonlarca kullanıcıları kitlesine sahip tek mekan askcafe sitesine girip mobil sohbet sohbet etmeden çıkan kullanıcısı yoktur tecrübe et bilecek kadar azdır. Hoşnut kalacakları sohbetin akışına bırakıldığı dönemin geçtiği gayet düzeyli güzel sohbetletin oluştuğu nezih tek bölge olmuş askcafe gercekten tanınmış mobil sohbet sitesi olmayı hak ediyor isminin hakkını veren tek mobil sohbet sohbet dostluk siteleri.

    YanıtlaSil
  10. Dolayısıyla gerçekte bizler yerine ideal yerlerden tek taneside Cinsel Sohbet Et sohbet odalari Siteleri dir, binlerce insanla eş zamanlı konuşabilir ve yazışabilirsiniz. Günlük yaşamın yorucu temposundan kurtulmak yerine küçük tek mola verip, kendinize az tek zaman ayırarak yeni dostlar edinebilir ve kalıcı dostluklar edinebilirsiniz.

    YanıtlaSil